Start en populær blog

En trin for trin-guide til at sætte din blog op på 5 dage

   Se Promo

Start nu!Start nu!HVAD DU KAN FORVENTE AF DETTE KURSUS

DEFINER, PLANLÆG OG OPBYG EN POPULÆR BLOG


Start en populær blog på 5 dage er et kursus med et modul for hver dag. Hvert modul har 3-4 videoer der hjælper dig gennem dagens mål. Her er hvad du kommer til at lære og lave på kurset:

  • Dag 1: Starten på en blog der bliver læst. Lær hvordan en populær blog er sat sammen, vælg et godt navn og sæt din WordPress-side op.
  • Dag 2: De vigtigste ting bag bloggen. Jeg hjælper dig igennem hele arbejdet med at sætte din blog op. Inklusiv valg af tema, plugins og opsætning af Google Analytics og Search.
  • Dag 3: De vigtigste ting på bloggen. Jeg viser dig hvilke sider du bør have på din blog. Jeg viser dig også hvordan du laver et simpelt logo.
  • Dag 4: Sociale medier. Find ud af hvilke sociale medier der er gode for dig og dit brand. Jeg viser dig hvordan du bruger dem mest effektivt.
  • Dag 5: Fundament til en succesfuld blog. Jeg hjælper dig med at skrive og udgive indhold til din blog. Vi afslutter kurset med en introduktion til mailinglister.

HVEM ER KURSET FOR

BEGYNDERE DER ENDNU IKKE HAR EN BLOG, MEN VIL I GANG – NU


Har du længe overvejet at starte en blog, men er ikke kommet i gang fordi du ikke vidste hvordan? Så er Start en populær blog et kursus for dig!

I Start en populær blog viser jeg hvordan i små simple opgaver du nemt kan løse. Jeg følger dig hele vejen – trin for trin. Det kræver lidt arbejde, men jeg lover dig – du kan starte en blog selv. Lad os komme i gang!

Start nu!